Boren is precisiewerk. Het is werken op de vierkante millimeter. Bij SBL Doetinchem zijn we erin gespecialiseerd. Op elke vraag hebben we een antwoord. Sparingen maken in een groot bouwproject voor een aannemer? Een doorvoer maken in een particulier woonhuis? Of ruimte creëren in plafonds voor het plaatsen van ventilatieroosters in scholen? Wij staan voor u klaar. Met modern materieel dat berekend is op gaten van 8 tot en met 500 mm, gebruikmakend van de nieuwste diamantboren voor beton en steen.

Boren is vooral vakwerk. Werk voor specialisten die precies aanvoelen hoe ver ze kunnen gaan. Dat vraagt jarenlange ervaring. SBL Doetinchem heeft een hecht team van vakmensen rondlopen. Eén voor één vertrouwd met de techniek en met feeling voor verschillende materialen. Door die ervaring zijn we u ook van dienst met minder alledaagse opdrachten. Ondersteboven boren bijvoorbeeld. Voor de meest complexe situaties hebben we een oplossing voorhanden.

Minimale overlast U zit niet te wachten op overlast door boorwerkzaamheden. SBL Doetinchem past zich graag aan uw wensen aan. Wij boren op tijdstippen die in uw planning passen. En wij maken op elke locatie gebruik van efficiënte methoden voor het afzuigen van stof en water. De werkplek laten we schoon achter. Niet voor niets staan we erom bekend ons werk netjes te doen.

De specialiteiten van SBL Doetinchem

- Boren met diamant (van 8-500 mm doorsnede)
- Boren, leveren en monteren van ontluchtingsroosters
- Water- en stofafzuiging
- Lijmverankering incl. het leveren van draadeinden